Toen en niet nu


17 april 2013

13:34:14

@ Gemak Ugo en Chiara

Net de verspreiding van de Uitnodigingen voor Spanning en Spelen opgehaald bij DHL. Daarna door de stad verspreid en bij de KonCon, KABK, Haagse Hogeschool en Inholland afgeleverd. Nu beginnen aan het vloerplan en het script voor de eindpresentatie.

Chiara heeft haar opdracht uitgelegd en duidelijk gemaakt hoe zij het publiek erbij wil betrekken. Ook wilde zij het direct gebeamd hebben mits we een lange kabel konden regelen voor van de camera naar de beamer. Ugo wilde graag de rol van Saboteur in Chiara haar stuk gaan vertolken. Dit is zeker een uitstekende taak voor hem en ook om het niet te erg een performance te laten worden.

Daarna gaf Ugo aan dat hij nog niet helemaal zijn idee helder had. Dit kwam waarschijnlijk door het besluit van vandaag om ook het strijkijzer in te zetten in combinatie met de tape. Hij ging hier voor volgende week proberen uit te komen.

Tot slot hadden we een discussie over hoe mijn Zijl ingezet zou kunnen worden. We waren het er alledrie over eens als het als een soort begin en eindpunt gezien zou kunnen worden door het publiek. Het zou daarmee het “ritueel” van de gezamenlijke eindpresentatie kunnen omsluiten. Daarna zouden we afsluiten met een film en een drankje. De film zou beelden vertonen van de afgelopen workshops en de bezoekers nog even de gelegenheid geven om na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Workshop: TsnuK (geen kunst)

Spanning & Spelen