Spanning & Spelen

Sessie 1
Beweging in de ruimte. Dit is een oefening en realisatie van de verhoudingen tot elkaar en tot een beeld of materiaal. Ook speelt de omgeving hier een grote rol en de grootte van de groep of groepjes.

Huiswerk: Maak contact met een aantal personen. Kies van te voren een locatie en tijdstip uit. Spreek de eerste/beste persoon aan die je tegenkomt.

Sessie 2
Beweging en kunst. Een kleine kijk in de hedendaagse kunstgeschiedenis gericht op waar beeldende kunst en dans samenkomen.

Huiswerk: Kijk een aantal keer bewust naar een kunstwerk in de omgeving van je werkplek/huis.
Sessie 3
Beweging in de compositie. Dit wordt een les om bestaande regels en wetten te doorbreken in beeld en bewegingstaal. Deze sessie zal ik beginnen met het vertonen van een aantal film fragmenten uit de theater wereld.

Huiswerk: maak een tekening van een plek waar je je op je gemak voelt en voeg hier een kleur aan toe.


Sessie 4
Beweging en licht. Deze week zal gericht zijn op wat een individu in de groep kan bijdragen op zijn of haar eigen wijze. Dit met de focus op de eind Performance/Presentatie.

Huiswerk: ga een keer een nachtwandeling maken, bijvoorbeeld vlak voordat de zon opkomt. Dit kunnen we ook samen doen als meerdere mensen op hetzelfde moment kunnen.Dank aan alle Leerlingen van het Farel College, ook diegene die ik in de pauze heb gesproken.

BewarenBewarenBewarenBewaren
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
BewarenBewaren

Reacties

Populaire posts van deze blog

Creatieve technologie

Eerste sessie @deruimte

Triadic Method Starting NOW