SWINO


2 april 2013

23:25

@HOME


Aanwezig Dabry en Fink(music). De volgende dag Chiara, Jaennette en Ugo

Net belasting ingevuld en nu aan de slag voor de eindpresentatie van de workshop. Helaas is Ugo er morgen niet bij, hij moest werken.

Schets van podium het podium ga ik zo uittekenen. Ook al wat ideetjes over de aankleding en het samenspel van de performers/cursisten.

Toen ging ik slapen.

De volgende dag. Ruimte bekeken en opnieuw ingedeeld. Wie zouden er vandaag komen? Dit is niet zo heel erg belangrijk want ik wil een duidelijk plan maken voor de presentatie. Een storyboard en een vloerplan met eventueel al een soort choreografie voor de performers.

Deze workshop gaat in het teken staan van wind. Het fenomeen wat dingen doet verplaatsen en bewegen. Zonder dat je het soms door hebt begint het ergens en heeft het ergens anders een impact. We gaan onderzoeken wat we allemaal in beweging kunnen zetten door wind te maken en te manipuleren.


Toen kwam tot mijn verbazing Ugo toch binnen. We hebben een kort en vruchtbaar gesprek gevoerd hoe wij allen de eindpresentatie voor ons zagen. We hebben wat ideeën opgegooid en elkaars beelden en ervaringen beluisterd.

We kwamen allen tot de unanieme conclusie dat we een sfeer moeten creëren die lijkt op die van de workshops en wat dus als gevolg zal hebben dat we de bezoekers de mogelijkheid bieden om zelf ook deel te nemen aan de laatste workshop, spanning en spelen.

Daarna ging Ugo weg en heb ik met Chiara en Jeannette nog een waskrijt tekening gemaakt en de workshop afgesloten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Workshop: TsnuK (geen kunst)

Spanning & Spelen